Vita Sana Run: Zveme Vás na 1. ročník Běhu zdraví městem Zlín

ZLÍN: Vita Sana Club vás zve na 1. ročník Běhu zdraví městem Zlín. Závod se uskuteční 27. září a těšit se můžete na několik tratí a bohatý doprovodný program.

Účastníci závodu Vita Sana Run ve Zlíně mají ideální možnost prověřit svou kondici v závodě v samotném srdci města Zlín. Nejmladší zájemci mohou závodit na trati 1 km nebo odběhnout tuto trať se svými rodiči. Pro juniory a dospělé je připravena trať dlouhá 5 km a 10 km. Běhu se zúčastní také světově úspěšný běžec a triatlonista Petr Vabroušek se svou rodinou.

Program pro děti začíná již v 11 hodin, děti mohou navštívit skákací hrady, opičí dráhu, mohou zkusit dětskou gymnastiku nebo se projet na dětském kole, nechat si namalovat něco pěkného na obličej a ochutnat místní dobroty. Dětský závod zahájí ve 13 hodin a hlavní závod na 5 a 10 km s hromadným startem pak naváže ve 14 hodin.

Výtěžek akce bude věnován právě integrovanému centru Slunečnice, která se zároveň představí se svou mobilní kavárnou na samotné akci.

Zlin.cz a Vita Sana Club pro vás připravili soutěž o volné startovné na 1. Běh zdraví městem Zlín. Znáte správnou odpověď na soutěžní otázku?

Soutěž

run_function(‚hash‘,’po-modules-forms‘,’23381′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚122‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚23381‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-forms‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Soutěž probíhá od 22. 9. 2014 do 25. 9. 2014, 15:00 hod. Odesláním soutěžního formuláře souhlasíte s Podmínkami soutěže.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x