Baseball Club Cobblers odehraje charitativní zápas pro dětský domov

ZLÍN - Hráči Baseball Clubu Cobblers (Ševci) Zlín odehrají v neděli výjimečný zápas proti týmu Strabag. Jeho jedinečnost spočívá v tom, že výtěžek z dobrovolného vstupného poputuje do dětského domova na zlínských Lazech, server Zlin.cz o tom za Baseball Club Cobblers informovala Kateřina Martykánová.

Charitativní baseballový zápas začíná v 11 hodin na Stadionu mládeže nad Kongresovým centrem. „Touto cestou chceme pomoci dětem, které to v životě nemají vůbec jednoduché. Budeme proto rádi, když diváci přijdou, pobaví se a navíc přispějí na dobrou věc,“ řekl hlavní trenér Cobblers Zlín, bývalý slovenský nadhazovač a rozhodčí, Roman Meško.

Hlavním cílem klubu Cobblers je zrod nového a atraktivního typu sportu pro děti, mládež a aktivní sportovce. Zároveň takto vznikají i nové možnosti sportovního, kulturního a společenského vyžití pro širokou zlínskou veřejnost. „Rozvoj tohoto velkolepého sportu, příprava a výchova vlastní hráčské základny, vybudování špičkového A týmu a kvalitního zázemí – to jsou nelehké úkoly, které Ševce v nejbližším období čekají,“ dodal mluvčí klubu Roman Bělohlávek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x