Slovácko oslabení "nepřežilo". Prohrálo s Baníkem 1:2

V 10. kole Synot ligy se nedařilo Slovácku na vlastním hřišti. V utkání nabitém emocemi na trávníku i v hledišti nakonec gólem z 90. minuty domácí podlehli ostravskému Baníku 1:2.

Zápas měl velmi dramatický náboj a nejraději by na něj zapomněl stoper domácích Tomáš Rada. V 19. minutě jej obral o míč Narh a v mírném záklonu elegantně přehodil brankáře Slovácka Heču.

Nepříznivý vývoj Hradišťany ještě více nakopl. Běžela 39. minuta, když se před brankou ostravského Pavlenky nejlépe zorientoval mladý Havlík a vyrovnal.

Další zlá chvilka pro domácí přišla v 61. minutě, kdy opakovaně fauloval Rada a musel předčasně do sprch. Vlna emocí se přelévala z jedné strany na druhou, na samém konci utkání pak hosté přesilovku proti bojovným domácím přeci jen zúročili a gólem Frydrycha si připsali velmi cenné tři body.

Trenér Slovácka Svatopluk Habanec si po zápase rozhodně nebral servítky. „Neodehráli jsme vůbec dobrý zápas a i když to zpravidla nedělám, tentokrát musím Tomáše Radu důrazně pokárat, jeho vyloučení hodně ovlivnilo chod utkání.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x