Zlínská zoo chystá poslední večerní prohlídku

ZLÍN - Zoo Zlín chystá na pátek 17. října poslední ze série letošních nočních prohlídek zahrad a zámku Lešná. Serveru Zlin.cz to za zoo sdělila Romana Bujáčková.

Hlavní vstup bude otevřen nepřetržitě po celý den, sezonní vstup pak bude fungovat od 17 hodin. Poblíž obou vstupů si návštěvníci budou také moci zakoupit celou lampiónovou soupravu. Vstupné na večerní prohlídky se nemění, zůstává stejné jako při běžné návštěvě zoo.

„Večerní návštěvu zoo zpestří i nabídka prohlídky s průvodcem. Za doprovodu odborných pracovníků zoo se tak návštěvníci blíže seznámí s chovanými zvířaty. Jedinou podmínkou pro zajištění účasti na prohlídce s průvodcem je dostavit se včas na nádvoří zámku Lešná, odkud budou prohlídky začínat. První prohlídka s průvodcem odstartuje v 18.30 hodin, další pak v 18.40, v 18.50, v 19.00, v 19.10, v 19.20 a poslední v 19.30 hodin,“ upřesnila Bujáčková.

Návštěvníci by si neměli nechat ujít ani večerní prohlídky zámku Lešná. Zámecké pokoje budou pro tuto příležitost speciálně vyzdobeny. Průvodci v dobových kostýmech přiblíží život původních obyvatel zámku – hrabat rodu Seilernů. První zámecká prohlídka začne v 18.30 hodin, další budou následovat ve dvacetiminutových intervalech. Vstupné do zámku bude sjednoceno pro všechny kategorie návštěvníků, a to na 30 korun za osobu.

„Zpestřením především pro dětské návštěvníky bude i letos dlabání dýní, a to od 16.30 hodin na nádvoří zámku Lešná,“ dodala Bujáčková.

Brány noční Zoo Zlín se uzavřou ve 21.30 hodin.

V souvislosti s večerní prohlídkou vydala Zoo Zlín také jedno upozornění pro členy klubu Zoo Zlín Family. Všechny klubové karty vydané od 22. května 2014 platí pouze pro návštěvu zoo během provozní doby. Na mimořádné akce, například na večerní prohlídky zoo a zámku Lešná, si tak majitelé karet musejí zakoupit standardní vstupenku. Klubové karty vydané do 21. května 2014 platí po dobu platnosti karty i na mimořádné akce zoo pořádané mimo provozní dobu zoo.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x