Zlínský kraj prodloužil termín pro podání žádosti poskytovatelů sociálních služeb o finanční podporu

ZLÍNSKÝ KRAJ - Poskytovatelé sociálních služeb mohou své žádosti o finanční podporu z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015 podávat až do 19. října 2014 včetně. Nový termín pro podávání žádostí schválila krajská rada, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí hejtmanství Gabriela Dvorníková.

Původní termín pro žadatele byl ve Výzvě stanoven do 13. října. Termín byl nakonec prodloužen vzhledem k pozdějšímu zpřístupnění a technickým problémům webové aplikace potřebné k podání žádosti, kterou administruje Ministerstvo práce a sociálních věcí. „Rozhodli jsme se tak i přesto, že tento krok znamená zvýšení časové náročnosti pro pracovníky Odboru sociálních věcí Krajského úřadu Zlínského kraje,“ konstatovala Dvorníková.

Finanční podpora pro poskytovatele sociálních služeb z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2015 se poskytuje k financování běžných výdajů, které souvisejí s poskytováním základních činností sociálních služeb a které jsou v souladu s Akčním plánem rozvoje sociálních služeb ve Zlínském kraji pro rok 2015.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x