SOUTĚŽ: V Paříži bych tě nečekala, tatínku

Zlin.cz a Agentura September vás zvou do divadla. V hlavní roli komedie o dobrodružství sympatického venkovana se zlínskému publiku představí Petr Nárožný. Představení se koná  5.listopadu v Academia centru UTB Zlín.

Výběrčí přímých daní ze zapadlého provinčního městečka se jednoho dne rozhodne, že překvapí svoji dceru a navštíví ji v Paříži.

Starostlivý otec s podivem zjišťuje, že jeho milovaná dcera již nepracuje v pojišťovně, ale pohybuje se jako společnice ve světě velké politiky a obchodu, ve kterém se rázem ocitá i on. V tomto spletitém prostředí se tatínek rychle zorientuje, a když okouzlí manželku svého nejvyššího šéfa, zcela to změní jeho život, budoucnost dcery a dokonce i složení vlády. Rozjede se uragán záměn a komických situací, které neberou konce.

Zajímá vás, jak to celé dopadne? Soutěžte s námi a vyhrajte dvě vstupenky na toto představení. Jednu z hlavních rolí ztvárnil Petr Nárožný. Věděli byste, ve kterém filmu získal Petr Nárožný svou první filmovou roli?

Soutěž

run_function(‚hash‘,’po-modules-forms‘,’23554′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚128‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚23554‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-forms‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Soutěž probíhá od 23. 10.  2014 do 30. 10. 2014, 10:00 hod. Odesláním soutěžního formuláře souhlasíte s Podmínkami soutěže.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x