Zlínští hokejisté zase padli. V Brně prohráli 3:4

Chtěli si zvednout sebevědomí, odrazit se k lepším výkonům i výsledkům. Jenže po zaváhání obrany dostali v Brně gól na konečných 4:3 v 58.minutě a tahle porážka je zatlačila ještě více na samé dno extraligové tabulky. Dostat se z ní bude pro zlínské hokejisty pořádně složité.

První těžká chvilka přišla pro hosty na začátku 13. minuty, před Kašíka si nabruslil od mantinelu obránce Hanzlík a procpal puk do branky.

S odpovědí se Zlínští nemazlili, byla rázná a takřka okamžitá. Za 22 vteřin vyrovnal důsledný Köhler.

Ve druhé části si polepšili domácí, Němec skóroval ve 28. minutě ranou z úhlu.

Třetí část mohl načít střelecký týž hráč, ale neproměnil trestné střílení. Místo povzbuzení však přišla pro hosty za pár vteřin další rána. Káňa dal třetí gól Komety.

Zlínští už s kapitánem Čajánkem v sestavě nesložili zbraně, během tří minut dokázali vyrovnat. Nejdříve Vlach a pak Leška požádali o zápis do statistik střelců.

Rozhodnout mohl Okál. Ten ale nedal, a když necelé tři minuty před koncem ujel domácí obraně zprava Němec a zamířil dokonale přesně, zbyl zlínským hokejistům zase jen pocit zmaru. Stejně jako po rozhodnutí vedení extraligy o tom, že Paterův technický gól negól v rozhodujícím samostatném nájezdu v předešlém duelu s Olomoucí neměl platit. Ani tento verdikt bodové dělení v nedělním utkání nezmění.

V úterý v dohrávce 2. kola Kometa Brno – PSG Zlín 4:3.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x