Konečně. Zlínští hokejisté zabrali. Vítkovice zdolali 5:2

Před reprezentační pauzou si dali zlínští hokejisté sprchu živou vodou. V duelu dvou "chvosťáků" přehráli Vítkovice 5:2 a výhled do dalších bojů po pauze má přeci jen růžovější kontury.

Jen nezaspat úvod jako v mnoha předešlých duelech. Tohle heslo naplnil už ve 3. minutě Vlach, když si pěkně nabruslil zprava a propálil hostujícího Dolejše.

Bylo to uklidňující, jenže v minutě s pořadovým číslem 28 bylo všechno jinak. Hostující Húževka ujel zleva, prudce a přesně vypálil a Kašík byl na dokonalou trefu krátký.

Kdo by v tu chvíli věřil, že Zlínští půjdou na druhou oddychovku do šaten s třígólovým náskokem, měl by být pasován na věštce. A přece se stalo. Během 39 vteřin ve 36. minutě se nálada na zimním stadionu zvedla do letos nebývalých výšin.

Postupně totiž Čajánek, Holík a Okál hosty svými góly hodně nalomili.

Že nejde o úplné sražení ostravského vazu se ukázalo zkraje třetí periody. Burger nastřílel ve Zlíně v bohaté kariéře spoustu gólů a ve 42. minutě si prudkou ranou svou bilanci ještě vylepšil.

Hosté pak místy drsně tlačili, měli šance, ale když je neproměnili, završil zlínskou výhru pěkným švihem v poloze klečícího střelce Jiří Ondráček.

PSG Zlín – Vítkovice Steel 5:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x