Rarita z fotbalových trávníků. Sedm utkání v krajském přeboru – sedm výher hostů

Fotbaloví pamětníci a statistici by museli hodně zapátrat v paměti. A kdoví, zda by podobnou raritu našli. Potřinácté nazuli o dušičkovém víkendu kopačky fotbalisté v krajském přeboru Zlínského kraje a na závěr první poloviny soutěže připravili zajímavost...

Všechna utkání na sedmi stadionech od Chropyně po Vigantice opanovaly hostující týmy. Aby si domácí bodově ani „nelízli“, to je skutečná rarita.

„Nic podobného nepamatuji, a to myslím, že fotbal u nás v kraji sleduji řadu let docela podrobně,“ usmívá se nad zajímavou shodou okolností předseda Zlínského krajského fotbalového svazu Vlastimír Hrubčík.

Hosté opravdu vyhráli všech sedm zápasů, nejblíže k remíze měl nováček z Kelče. Ani jeho fotbalisté ale nakonec nestačili na dalšího novice ze Vsetína a podlehli mu 1:2. Oba si přitom vedou velmi rozdílně, Vsetín aspiruje na postup, Kelč se pere o udržení.

Velmi zajímavé je i skóre z posledního kola – 3:18 v neprospěch domácích.

Nejvýrazněji v „kole hostů“ vyhráli Provodovští, když zdolali poslední Vizovice 4:1 a stejně se při výhře 3:0 v ostře sledovaném derby v Bystřici pod Hostýnem dařilo i lídrovi z Holešova.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x