Nikdy se nevzdávat. Zlín – Litvínov 6:5 v prodloužení

Když ve 42. minutě duelu 20. kola Tipsport extraligy dorazil litvínovský Pavlík popáté puk do zlínské branky, vypadalo to s domácími Berany více než zle. Hosté proměnili čtvrtou přesilovou hru v řadě a zdálo se nad slunce jasné, že si jdou pro snadné tři body.

Jenže hokej umí připravit roztodivná překvapení. Ti, kteří se na protest proti výkonu domácích vydali předčasně domů, mohou litovat. Domácí se totiž neskutečně zvedli a postupně Říčka, Holík snížili, načež Čajánek vyrovnal na 5:5. To běžela 52. minuta a frustrace z předešlého vývoje byla ta tam.

Hosté přitom vládli zápasu především ve druhé třetině docela suverénně, po čtvrté brance, jíž šli do vedení na 4:1, přepustil místo v domácí brance Kašík Hromadovi, pro něhož to byla extraligová premiéra. Pak ale Valenta vstřelil gól naděje….

Domácí po vyrovnání až do konce řádné hrací doby dusili lídra tabulky ve vlastní štávě, gólu se ale natěšení diváci dočkali až v prodloužení. To napřáhl Marušák a nalil do řad zlínských fandů i do svého týmu další naději.

PSG Zlín – Verva Litvínov 6:5.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x