Baťův institut bude hostit nový ročník Snow film festu

ZLÍN - Celovečerní pásmo špičkových filmů o extrémním lyžování, zimním lezení, snowboardingu, skialpinismu a dalších zimních radovánkách přináší dnes do Zlína nový ročník Snow film festu. Server Zlin.cz o něm informovala mluvčí 14/15 Baťova institutu Michaela Mitáčková.

Festival se uskuteční dnes, v úterý 18. listopadu od 18 hodin v budově 15 továrního areálu Baťova institutu.

„Pokusíme se Vás zmrazit při putování do polárních končin s Peterem Valušiakem, na které naváže příjemné zahřátí v zemi, kde láhev vodky stojí 40 korun a teplota v zimě klesá i přes minus 40 stupňů pod nulou se snímkem Arsalanbob – příběh Kyrgyzské zimy,“ přiblížila za organizátory Zuzana Gabrielová.

Další snímky ale představí i zimu s horami plnými prašanu a skoků, na které si troufnou jen ti s pořádnou dávkou šílenství v krvi – tedy filmy o freeridu a freestylu ve snímcích Huevo a Supervention, které patří mezi nejpovedenější snímky uplynulé sezony.

Během večera diváci uvidí šest filmů s neuvěřitelným dobrodružstvím. Vstupné je 120 korun, senioři a studenti zaplatí 100 korun a ZTP zaplatí 60 korun. Podrobný program najdou na webu www.snowfilm.cz nebo na facebooku Snow film fest / Expediční kamera Zlín.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x