Železniční přejezd do rožnovské Tesly čeká uzavírka

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Úplnou uzavírku čeká železniční přejezd z hlavní komunikace I/35 do průmyslového areálu Tesla v Rožnově pod Radhoštěm. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí města Tomáš Gross.

Z důvodu opravy přejezdu bude veškerá osobní i nákladní doprava ve dnech 22. listopadu – 5. prosince z a do areálu Tesly převedena na objízdnou trasu přes světelnou křižovatku U Janíků a ulici 1. Máje.

Důvodem uzavírky je oprava samotného přejezdu, tedy výměna štěrkového lože, výměna pražců, oprava přejezdové konstrukce a položení nového asfaltu na komunikaci.

„Město dalo do vyjádření k uzavírce požadavky vedoucí k časovému minimalizování doby uzavírky. Dále po zhotoviteli požadujeme, aby uzavírka byla vyhlášena až s počátkem zahájení skutečného průběhu prací, a to nejlépe hned v sobotu 22. listopadu, kdy je o víkendech samozřejmě na přejezdu menší provoz. Našim posledním požadavkem pak je, aby ihned po dokončení opravných prací byl přejezd opět otevřen do provozu,“ vyjmenoval Dalibor Kubiš z odboru správy majetku rožnovské radnice.

Ve stejném termínu se opravy dočká dalších pět železničních přejezdů na trati Valašské Meziříčí – Rožnov pod Radhoštěm.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x