Přejezd u rožnovské Tesly bude uzavřen kvůli opravám

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Úplná uzavírka železničního přejezdu z hlavní komunikace I/35 do průmyslového areálu Tesla čeká motoristy v Rožnově pod Radhoštěm. Server Zlin.cz upozornil mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

Železniční přejezd z hlavní komunikace I/35 do Průmyslového areálu Tesla bude zcela neprůjezdný. Opravy, se kterými se počítalo už dřív, začaly až o tomto víkendu.

„Od soboty 29. listopadu do pátku 5. prosince se tak touto cestou nedostane žádné osobní ani nákladní auto do areálu Tesly a stejně tak ani ven. Doprava bude převedena na objízdnou trasu přes světelnou křižovatku U Janíků a ulici 1. Máje,“ řekl Gross.

Původně byla uzavírka plánována už od 22. listopadu.

„Realizační firma ale rekonstruuje dalších pět železničních přejezdů na trati Valašské Meziříčí – Rožnov a právě přejezd v Rožnově si nechala až jako poslední práce,“ vysvětlil Dalibor Kubiš z Odboru správy majetku MěÚ Rožnov.

Zkrátil se tím podle jeho slov termín uzavírky, protože veškeré práce by na základě ujištění dodavatele měly skončit v plánovaném termínu do letošního pátého prosince.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x