Zlínský primátor rozsvítí na náměstí vánoční strom

ZLÍN - Během první adventní neděle se 30. listopadu na zlínském náměstí Míru slavnostně rozsvítí vánoční strom. Serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí zlínského magistrátu Zdeněk Dvořák.

Program nabídne nejen slavnostní rozsvícení stromu, ale i hudební vystoupení, program pro děti, občerstvení a mnoho dalšího. Vše začne v 16 hodin.

Vánoční strom nemuselo město Zlín stejně jako v minulých letech pracně vozit a instalovat, má totiž svůj vlastní, živý. Jedle normandská roste na náměstí Míru už od roku 2005. O její rozsvícení se v neděli postará primátor Miroslav Adámek. „Na celou akci se těším, atmosféra je vždy slavnostní a příjemná. Všechny, kdo budou mít v neděli odpoledne čas a chuť, zvu k účasti. Na program i na punč, který jistě zahřeje,“ vzkázal Miroslav Adámek.

Slavnostní rozsvícení Vánočního stromu bude první z předvánočních akcí na náměstí Míru. Adventní program potrvá až do 21. prosince. Jeho součástí bude i Nebeské náměstí – sraz všech Mikulášů, andělů, ale i čertů…, které se uskuteční v pátek 5. prosince od 16 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x