Ve Valašském Meziříčí rozsvítil starosta vánoční strom

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek rozsvítil v pátek navečer vánoční strom ve městě. Na zcela zaplněném náměstí k tomu zazpíval dětský pěvecký sbor MIBIDIZO a přišli Mikuláš s andělem a čertem, uvedla pro server Zlin.cz mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

Starosta rozsvítil strom spolu s místostarosty Josefem Vrátníkem a Yvonou Wojaczkovou. „Stovky lidí se sešly na náměstí kvůli rozsvícení stromu a jarmarku. Stánky nabízely nejrůznější vánoční zboží, drobné dárky, teplou medovinu nebo punč,“ sdělila Votrubová.

Ještě před rozsvícením stromu začal Mikulášský jarmark a radnice vyhlásila výsledky soutěže O nejhezčí vánoční ozdobu. Vrcholem dne byla koleda v podání 53 dětí pěveckého sboru MIBIDIZO.

Všechny přítomné děti dostaly dárek v podobě sladké odměny. Měly také možnost se vyfotit s čertem, andělem a Mikulášem. Vánoční strom bude na náměstí po celý vánoční čas. „Vánoční trhy s bohatým doprovodným programem budou až do 21. prosince,“ dodala Votrubová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x