Ski areál Razula pokračuje v zasněžování

VELKÉ KARLOVICE – Sněžná děla se po pár dnech opět rozjela ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

„V posledních dnech se ochladilo, využíváme proto všechny příležitosti k zasněžování. Teploty ale průběžně kolísají, někdy jsou hraniční nebo přímo nevhodné, takže děla střídavě pouštíme podle aktuální situace a jsme v pohotovosti dnem i nocí. Začátek letošní zimy je opět pozvolný. Předpovědi počasí ale s blížícími se Vánocemi slibují ochlazení,“ uvedl Luboš Sušila ze Ski areálu Razula.

V tomto lyžařském areálu, ale i v dalších střediscích Skiregionu Valašsko je již dokončena montáž nového odbavovacího zařízení, nezbytného pro spuštění projektu společného skipasu.

Přímo ve Ski areálu Razula je v současné době již zhruba ze čtvrtiny zasněžená dětská sjezdovka Horal u hotelu Horal.

„Při optimálních podmínkách dokážeme sjezdovku zprovoznit během tří dnů. Tento víkend to ale ještě určitě nebude. Uvidíme, jak to vyjde na příští týden,“ dodal Sušila.
Pokud bude přát počasí, první letošní doprovodná akce ve Ski areálu Razula by se mohla uskutečnit 21. Prosince. Bude to dětský závod O pohár strašidýlka Razuláka.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x