Dáte gól Kašíkovi, anebo Štůralovi? Fanoušci v nájezdech na zlínské gólmany

Dobře se rozjeďte, zkuste blafák nebo střelu mezi betony. A máte to. Góóól! Takhle snadno se může narodit nejsilnější hokejový zážitek zvolna končícího roku. Vaší obětí budou elitní gólmani mistrovského PSG Libor Kašík a Tomáš Štůrala.

No, ono to zase tak snadné není, jak se píše, s vlastní hokejkou to přijďte ve středu od 17 hodin vyzkoušet do zlínské PSG arény. Akce zvaná Vánoční bruslení s hráči PSG Zlín skýtá hodně zábavy a příjemných zážitků. Zlínští hokejisté jsou už po dvou dnech zase v plné tréninkové činnosti, byť se další zápas extraligy hraje až 26. prosince. I pro ně bude tento podvečer, týden před Štědrým dnem neobvyklý.

Středeční Bruslení s hokejisty je akcí, která má hráče přiblížit ještě více fanouškům. „Na jedné polovině hřiště budou dvě branky, brankáři budou střelcům k dispozici asi půl hodiny,“ upřesňuje marketingový manažer PSG Zlín Tomáš Melzer.

Na druhé polovině hřiště si zájemci mohou popovídat s dalšími hvězdami, mimo jiné Petrem Leškou, Zdeňkem Okálem, Jiřím Marušákem i Ondřejem Veselým a řadou dalších.

„Určitě dojde i na fotografování,“ slibuje Melzer.

Po nezbytné úpravě ledu následuje klasické bruslení na celé ploše, autogramiáda i možnost podpisů klubových „fan“ věcí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x