Valašskomeziříčské technické služby dostaly od města auto za 700 tisíc

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Nový sedmimístný skříňový nákladní automobil dostaly Technické služby města Valašské Meziříčí. Město za něj zaplatilo 700 tisíc korun, informovala server Zlin.cz mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

Vozidlo předal řediteli technických služeb Petru Plevovi starosta města Robert Stržínek. „Vozidlo Renault Master převeze až sedm pracovníků. Má rozlehlý a využitelný nákladový prostor, který slouží hlavně pro přepravu nářadí,“ informovala Votrubová.

„Nový vůz nahradí svého předchůdce Piaggio, který sloužil sedm let. Vozidlo nám zefektivní využití našich pracovníků a nebude docházet k časovým prodlevám způsobených převážením nejdříve pracovníků a následně nářadí a techniky,“ přiblížil ředitel Pleva.

Podle něj pracovníci vybavili nový automobil technikou a nářadím. „Vozidlo budeme využívat pro naše základní úkoly v zabezpečení očisty města, ale i pro potřeby ostatních příspěvkových organizací zřízených městem,“ doplnil Pleva.

„Jsem rád, že se nám daří postupně vybavovat městské organizace novou technikou. Je to poděkování za práci, kterou zaměstnanci pro město dělají,“ dodal místostarosta Josef Vrátník.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x