Hejtman navštívil prvního letošního občánka v kraji

VALAŠKÉ MEZIŘÍČÍ – První miminko, které se letos narodilo na území Zlínského kraje, chlapečka Vítka Gajdoše a jeho rodiče, navštívil včera hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák v porodnickém oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí kraje Helena Mráčková.

Vítek přišel na svět v noci 1. ledna 2015 v čase 2:37 a předběhl tak o dvacet minut svou vrstevnici Amálii, která se narodila v Kroměřížské nemocnici v 2:58. V tentýž den, ale až ve 20:18, se narodil chlapeček Tomáš v Uherskohradišťské nemocnici. Ve Vsetíně, respektive v tamní nemocnici, se letos první miminko, děvčátko Gabriela, narodilo až 2. ledna. 

Mamince malého Vítka, paní Janě, hejtman poděkoval za to, že na svět přivedla dalšího občánka a celé rodině, do níž patří už i školou povinná dvojčata, popřál pevné zdraví, štěstí a spokojenost. „Šťastné mamince předal nejvyšší představitel Zlínského kraje květiny a finanční dar deset tisíc korun, malému Vítkovi věnoval velkého plyšového krtečka a také Vítkovým starším sourozencům, kteří byli v čase návštěvy ve vyučování, poslal hejtman po rodičích dárkové tašky s hračkami,“ uvedla Mráčková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x