Tři body, hodně cenný úlovek. Zlín – Karlovy Vary 3:2

Teď už je každý duel na ostří nože. To zlínští hokejisté i fandové moc dobře vědí. Tři body jsou v jejich situaci stejně cenné jako povinné. Karlovy Vary kousaly až do konce, výhra 3:2 ve 36. kole extraligy je pro domácí hodně důležitá.

Když už v 6. minutě pěkně z úhlu propálil golmana hostů Závorku Svoboda, měli za sebou domácí nástup, jaký si přáli. Tentokrát změnili muže v brance, Kašík se vrátil a častokrát potvrzoval, že jeho čas ještě musí přijít, chytal velmi dobře a dodával domácím jistotu.

Kdyby si Zlínští rozfázovali zápasy na jednotlivé úseky, velmi dobře by z toho vyšly úvody druhé části. Tentokrát ve 23. minutě zasadili soupeři berani dva direkty, z nichž se sice Karlovarští později otřepali, přesto byly rozhodující.

Nejdříve pálil pěkně v přesilovce Říčka, pak stejně už v rovnovážném počtu hráčů Čech. Ani jednou nebyl strážce hostující klece o.k. Pak pustil do branky Habala a ten už neinkasoval.

Naopak, nebezpeční černozelení přilévali do ohně. V polovině utkání tečoval Skuhravý šikovně střelu obránce Šmacha a týž hráč šest minut před koncem dokonce snížil na rozdíl jediné branky.

Nervy ještě pracovaly na obou stranách, výhru už si domácí ale vzít nenechali.

V neděli by nutně potřebovali bodovat v Hradci Králové.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x