Besedu Ptejte se radního zahájí primátor Adámek

ZLÍN - Letošní sérii besed nazvaných Ptejte se radního zahájí od pondělí 19. ledna primátor Zlína Miroslav Adámek. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Lidé mohou své dotazy klást primátorovi prostřednictvím formuláře na úvodní straně městského webu, a to od pondělí 19. ledna od osmi hodin ráno do středy 21. ledna do 15 hodin. Odpovědi pak město zveřejní na webu v pátek 23. ledna v 10 hodin.

„Besedy s radními, které Magistrát města Zlína zahájil na webu už v březnu 2011, potrvají i letos. Lidé se mohou zeptat na práci zlínských radních, na jejich názory, vize, plány či aktuálně připravované projekty, které spadají do jejich pracovní kompetence,“ podotkl Dvořák.Dotazovaní radní si vyhrazují právo neodpovídat na témata, která nespadají do jejich kompetencí, a na ty z dotazů, jež budou odporovat nepsaným pravidlům slušné mezilidské komunikace.

Do kompetence primátora Miroslava Adámka spadá oblast strategického rozvoje a IPRÚ, oblast dotací, oblast cestovního ruchu, oblast zdravotnictví, oblast stavební, spolupráce s UTB, spolupráce s obecně prospěšnou společností Zlínský zámek, Památník T. Bati a správa obchodního podílu VaK Zlín, DSZO a PSG Zlín.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x