Hradišťský aquapark chystá Saunovou noc

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Saunová noc s mistrovskými ceremoniály se v pátek 23. ledna uskuteční v Aquaparku Uherské Hradiště. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí města Jan Pášma.

Návštěvníci se mohou těšit na nejlepší české saunéry. Akce začíná v 19 hodin.

Své mistrovství předvedou Judita Müllerová, nejlepší česká saunérka, stříbrná na mistrovství ČR a vícemistr ČR a nejlepší český saunér v celosvětovém žebříčku saunérů Saunaranking.com Jaroslav Pallas (6. místo). O kvalitní saunování se také postará saunový mág a dlouhodobý propagátor zážitkového saunování Pavel Hofrichter. Ten pro nadcházející podvečer speciálně sestavil dramaturgii v podobě saunových ceremoniálů: Ptačí říše a Ceremoniál černé kočky v podání Judity Mullerové, Indian Dream a Dark Shadow Jaroslava Pallase, relaxační ceremoniál Tóny Tibetu Pavla Hofrichtera a vyvrcholením celé saunové noci bude společné vystoupení Judity a Jaroslava, se kterým obsadili 6. místo na mistrovství světa v týmové soutěži.

Zážitkové saunování zpestřuje pobyt v sauně a nabízí nové dojmy a prožitky. Polévání kamenů vodou s vonnou esencí, nápadité rozhánění horkého vzduchu po sauně ručníky a vějíři, příjemná hudba, skvělá choreografie a kostýmy, to vše jedinečná akce nabídne. „Vstupné je 300 korun a lidé mají možnost si vybrat dva ze šesti připravených ceremoniálů a strávit ve wellness centru až čtyři hodiny. Upozorňujeme abonenty, že pro tuto akci neakceptujeme abonentní čipy a je nutné zakoupit si jednorázové vstupné. Není možné využít ani slev či dárkových poukazů,“ dodal Pášma.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x