Turistické informační centrum Otrokovice slaví rok vzniku

OTROKOVICE - Turistické centrum Otrokovice slaví v lednu rok provozu. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Otrokovické centrum začalo fungovat loni v lednu a už v květnu se stalo členem v Asociaci turistických informačních center České republiky a zároveň bylo zprovozněno sezonní detašované pracoviště v přístavišti u cyklostezky podél Baťova kanálu. V listopadu pak spustilo turistické informační centrum své webové stránky.

„Za tu dobu k nám zavítalo přesně 11 386 návštěvníků a vyřídili jsme 1 346 telefonických hovorů,“ informovala pracovnice Turistického informačního centra Otrokovice Marcela Kozlová.

Provozovatelem turistického informačního centra je Otrokovická Beseda, kde je také v přízemí umístěna jeho kancelář. Zájemci zde získají turistické informace nejen o Otrokovicích a okolí, ale i z celé oblasti Východní Moravy. K nabídce atraktivit, tipů na výlety, zážitků i zajímavého podívání jsou určeny tiskoviny – Průvodce do kapsy ze Zlínska a Luhačovicka, Kroměřížska a Valašska. Pracovnice tu také rády poradí, kam zajít do nejbližší restaurace, kde se ubytovat, odpočinout si nebo se projít městem. Samozřejmostí je nabídka kulturních pořadů, společenských akcí i sportovních aktivit.

Provozní doba centra je ve všední dny od 8 do 18 hodin a v sobotu od 8 do 12 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x