Hudbou a tancem podpoří Zlaté jablko zlínskou onkologii

ZLÍN - V sobotu 24. ledna se obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko stane jedním z míst ve Zlíně, která se zapojila do projektu Život je dar. V hlavní galerii v době od 18.30 do 22. hodiny proběhne bohatý kulturně hudební program, pozvala prostřednictvím serveru Zlin.cz mluvčí Zlatého jablka Kateřina Martykánová.

Návštěvníci Zlatého jablka se v průběhu sobotního podvečera mohou těšit na řadu tanečních a hudebních vystoupení. V obchodním centru se představí například slovenský raper a hudebník Kali & Peter Pann, taneční skupina Beat Up nebo Dance Institut. Proběhne zde také módní přehlídka oděvů UTB a svatebního studia Dany Svozílkové. K vidění bude i prezentace profesionálních barmanů s prvotřídní barmanskou show nebo exhibiční flatland bmx. Pro děti je připravena Dětská opera nebo vystoupení kouzelníky Jirky Hadaše. Večerem provede moderátor Ondra Albrecht.

Nultý ročník charitativní akce se uskuteční na různých místech ve Zlíně a celý jeho výtěžek bude věnovaný Onkologickému oddělení KNTB. „Zlaté jablko již od svého otevření podporuje nejrůznější charitativní a dobročinné projekty. Chtěli jsme proto tak učinit v případě tohoto zajímavého projektu, který pomáhá dobré věci,“ řekl ředitel centra Jiří Kratochvíl.

Návštěvníci Zlatého jablka budou mít možnost přispět na konto nadačního fondu VITA DONUM EST, který akci pořádá, prostřednictvím příspěvku do speciální pokladničky, která bude v hlavní pasáži centra umístěna ještě následující dva týdny.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x