Ve Zlíně se uskuteční Týden manželství

ZLÍN – Valentýnský den, ale i tematické besedy budou součástí Týdne manželství, který bude od 9. do 15. února ve Zlíně. Cílem akce je zdůraznit, že manželství má stále smysl a je třeba o něj pečovat, sdělila serveru Zlin.cz koordinátorka projektu Markéta Piknová z nadačního fondu Credo CZ.

Po celý týden se účastníci mohou těšit na zajímavý program. „Připravujeme Valentýnský romantický den, soutěž o nejstarší spolu žijící manželský pár, kontaktní místa, tematické besedy, slevové akce a další doprovodné aktivity,“ vyjmenovala Piknová.

Největší akcí bude Valentýnská sobota v aule UTB ve Zlíně, která bude nejen pro manžele. Párům nabídne zajímavý workshop manželská dvojice Irena a Petr Smékalovi. „Jsou velmi žádanými lektory. Párům přednáší už několik let a provozují vlastní manželskou poradnu. Jejich přednášky jsou inspirující a do vztahů přinášejí nové podněty,“ uvedla Piknová.

Příchozí čeká i slavnostní raut, kino a od pořadatelů získají dárek v podobě romantické fotografie. „Rodiče mohou využít i nabídky hlídání dětí,“ dodala Piknová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x