Zlínské divadlo zve diváky na další Tančírek

ZLÍN - První lednový díl nového projektu Městského divadla Zlín Tančírek v režii umělecké šéfky Hany Mikoláškové se vydařil. Teď chystá divadlo na 5. března další, řekla serveru Zlin.cz mluvčí divadla Hana Vondrášková.

Roztančeným divadelním klubem Dílna se nesla hudba živé kapely a zpěv v podání herců a příznivců zlínského divadla.

Součástí večera byla i volba nejlepšího tanečního páru. Nezávislá porota v čele s moderátorem Romanem Blumaierem vybrala manžele Kosařovy. Předplatitelé zlínské scény si jako odměnu mohli vybrat dvě vstupenky na libovolné představení: zvolili oblíbený titul Žítkovské bohyně.

„Na Tančírku se nám líbilo, mohla by se z něj stát pěkná tradice. Ve Zlíně je málo příležitostí zatančit si – pro nás starší. Tančíme rádi jak na klasickou taneční hudbu, tak i na moderní. Naše oblíbená je skladba Sway, na kterou se dá krásně tančit ča-ča. Myslím, že 5. března bychom mohli přijít zase. Moc děkujeme ještě jednou za ocenění i za odměnu, vůbec jsme to nečekali,“ řekl František Kosař.

Vstupenky na březnový Tančírek, tentokrát bláznivě maškarní, který se koná ve čtvrtek 5. března, je možné koupit v pokladně divadla či přes divadelní web www.divadlozlin.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x