Hokejisté do finiše. Osm duelů v osmnácti dnech

Osm kol chybí do konce základní části hokejové Tipsport extraligy. A teď už to od středy bude pěkný fičák. Pro Zlíňany stejně jako pro všechny ostatní.

Zlínští se vydrápali na slušné osmé místo, to je pro fanoušky po mizerném vstupu do soutěže rajská hudba. Na webových stránkách tipují, kde berani zakotví, až skončí základní část soutěže. 32 procent fandů je natolik optimistických, že ještě věří v šesté místo. Na něj ale zatím Zlíňané ztrácejí osm bodů. Šesté jsou Pardubice a právě tam už ve středu mistři jedou k duelu 45. kola.

Určitě těžký zápas, ale lehké se v soutěži nehrají. Šrámy ještě v přestávce léčili Čech a Sedláček, do sestavy by se rád vrátil i Köhler, který před přestávkou neměl místo v sestavě.

V pátek hraje ve Zlíně silný Litvínov, pak se jede na Spartu. Tam mohou žlutomodří počítat se silnou podporou fandů. Ti pojedou vlakem, itinerář je zajímavý. Pět minut před desátou z Otrokovic, o tři čtvrtě na dvě na Hlavním nádraží. Ve tři už se hraje v Holešovicích. Praha bude asi hodně žlutá. Z Prahy pak v 19.19 a ve 22.43 zase zpátky až ve Zlíně. Možná, že se třemi body.

Základní část pak skončí už v neděli 1. března.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x