Ve Valašském Meziříčí budou debatovat o extrémistech

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Ve Valašském Meziříčí se ve čtvrtek 12. února uskuteční klubový večer na téma extrémisté. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí města Renata Votrubová.

Akci pořádá ADRA klub zdraví pod záštitou projektu Zdravé město Valašské Meziříčí a místní Agenda 21. Debata začne od 17.30 hodin ve vegetariánské jídelně Vitalita ve Svěrákově ulici.

Extrémní outdoorový závod Rail Tour sleduje dosažení co největšího počtu kontrolních bodů po celém území ČR. „Návštěvníci besedy se o tomto závodu dozvědí spoustu zajímavých detailů. Například, že ve čtyřdenním až pětidenním závodu soutěží tří a až pětičlenné týmy a že doprava je omezena pouze na kolejová vozidla a vlastní nohy. Jiným typem adrenalinové soutěže je Pět beskydských vrcholů, kdy se jedná o jeden a půldenní soutěž dvojic a cílem je zdolání pěti hor v oblasti Beskyd. Názvy cílových hor jsou postupně odtajňovány a účastníci při jejich zdolávání urazí přes sto dvacet kilometrů,“ přiblížila besedu Alena Střítezská, referentka odboru regionálního rozvoje a územního plánování meziříčské radnice.

Autentické zážitky z těchto závodů si posluchači vyslechnou přímo od jejich účastníků. Součástí večera bude i ochutnávka zdravé stravy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x