Hody a půst. Zlín pálil, Slovácko zatím mlčí

Na stejný den si naplánovali přípravu fotbalisté Zlína a Slovácka. Ovšem prostředí a soupeři byli do značné míry odlišní. A také (ne)spokojenost vládců obou týmů.

Zatímco trenér druholigového Fastavu Zlín Bohumil Páník si mohl na umělém trávníku v Otrokovicích mnout prokřehlé ruce, když jeho tým smetl slovenskou Podbrezovou 6:2, jeho kolega Svatopluk Habanec měl sice klouby pěkně v teple, ale kromě mládí, které ho hřeje zaručeně, ho vystoupení jeho svěřenců spíše dohřálo.

Slovácko potřetí v řadě nedalo gól, tentokrát v Turecku podlehlo maďarskému Debrecenu 0:1. Trenér v Beleku sice příliš nesmutnil, ale spokojen být nemohl. „Měli jsme tam několik pěkných šancí, které vyplynuly z herních automatismů, produktivita zatím ale špatná,“ otáčel se za utkáním, kde jeho tým určitě nebyl horší. Pro klubový také uvedl: „V první půli jsme udělali dvě zbytečné chyby, jednu z nich soupeř potrestal.

„Mne nesmírně potěšila naše efektivita, když přišla v první půli šance, byl to většinou gól, paráda,“ potěšilo naopak trenéra Zlína Páníka. Zlíňanům se zatím v přípravě daří i skalp Podbrezové je cenný, jde o prvoligový tým.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x