Hradišťská nemocnice se potýká s neukázněnými řidiči, strážníci si na ně došlápnou

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Řidiči musejí v areálu Uherskohradišťské nemocnice počítat s častějšími kontrolami ze strany strážníků, vedení nemocnice totiž došla s neukázněnými šoféry trpělivost. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí nemocnice Dana Lipovská.

V poslední době se počet řidičů nedodržujících pravidla silničního provozu značně navýšil, jejich největším prohřeškem bylo parkování v areálu nemocnice. Vedení nemocnice proto požádalo Městskou policii v Uherském Hradišti o užší spolupráci.

Neustálé nerespektování zákazu zastavení nebo stání, parkování na travnatých plochách nebo dokonce na chodníku – to jsou nejčastější přestupky řidičů v areálu Uherskohradišťské nemocnice. „Bezohlední řidiči často brání průjezdu sanitkám, stojí na chodnících, a bohužel se najdou i takoví, kteří zcela bez skrupulí parkují na travnatých plochách v nemocnici. Proto jsme požádali hradišťskou městskou policii o pomoc,“ uvedl předseda představenstva Uherskohradišťské nemocnice Petr Sládek.

Strážníci vyšli nemocnici vstříc a budou nyní do nemocnice pravidelně jezdit i chodit. Neukázněné řidiče budou nekompromisně pokutovat.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x