O plesy se postarají hasiči, myslivci i fotbalisté. Tančit se bude i v duchu Divokého Západu

ZLÍNSKÝ KRAJ - Ve Zlínském kraji pokračuje plesové sezona a v sobotu si budou moci lidé vybrat hned z několika nabídek. Serveru Zlin.cz to řekl Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

V Holešově například pořádají od 19.30 hodin Hasičský ples, navštívit jej bude možné v místní hasičské zbrojnici. Veselou náladu podpoří hudební skupina Rytmix, zajištěna je také bohatá tombola, občerstvení a chutná domácí kuchyně. Vstupenka stojí 120 korun.

Ve Slavičíně na Zlínsku se půjde také na hasičský, ale zároveň maškarní ples. Tradiční akce se uskuteční v místní sokolovně.

Dům kultury Uherský Brod bude od 19.30 hodin dějištěm Mysliveckého plesu. O hudební doprovod se postarají skupina Kasanova a cimbálová muzika Falešnica. Připravena bude bohatá tombola a zvěřinové speciality.

„V Klubu kultury v Uherském Hradišti se půjde na XIV. Telegrafní country bál. Program ve stylu Divokého Západu začne v 19.30 a vstupné stojí 130 korun,“ upřesnil Urbanovský.

Fotbalisté v Brumově na Zlínsku pořádají svůj ples od 20 hodin. K tanci i poslechu zahraje valašská rocková kapela Stram a dechová hudba Brumovjanka. Návštěvníky čeká bohaté občerstvení a atraktivní tombola. Vstupenka stojí 150 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x