Slovácko na gól stále čeká, Zlín pálí dál

Už za necelý týden načnou fotbalisté Slovácka jarní část Synot ligy. Asi by docela přivítali kouzelníka, který opráší jejich na podzim velmi slušnou střeleckou produktivitu. Už čtyři zápasy po sobě totiž Došek a spol drží v mezinárodní konfrontaci střelecký a to absolutní půst.

Potvrdili to i během třetího utkání na tureckém soustředění. Hráli tenotkrát se čtvrtým týmem ukrajinské ligy Olimpikem Doněck. A ani tentokrát gól nedali. Těšit tak může asi jen fakt, že ani neinkasovali. V okolí Beleku se prostě střelci nepředvedli, hrálo se 0:0, což dává soustředění, které jinak splnilo očekávání na kvalitních přírodních trávnících, punc zvláštnosti.

Diametrálně jinak si momentálně vedou fotbalisté Fastavu Zlín. Ti v dalším díle přípravy zdolali slovenskou Dubnici nad Váhom 5:2 a přestože trenér Páník občas v Otrokovicích na Baťově pěkně hromoval, potvrdili, že naopak palebná síla je v zimě jejich silnou zbraní.

Slovácko tak musí na půst zapomenout, už v pátek otevírá jarní účet v nejvyšší soutěži, na úvod pěkně těžký soupeř, kandidát na poháry z Jablonce.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x