Na Vsetínsku ocenili nejlepší policisty

KAROLÍNKA – Ve Valašském národním divadle v Karolince se uskutečnilo již šesté Služební shromáždění policistů Územního odboru Vsetín. Nejlepší policisté a pracovníci převzali ocenění za svoji práci, informovala server Zlin.cz policejní mluvčí Lenka Javorková.

Ocenění předávali ředitel krajského ředitelství policie Zlínského kraje Jaromír Tkadleček, náměstci ředitele Jindřich Kučera a Bohdan Varyš a vedoucí Územního odboru Vsetín Ladislav Pajdla. Osm policistů dostalo medaile za věrnost druhého a třetího stupně, které policistům uděluje policejní prezident za 20 a 10 let ve službě. Potom následovalo vyhodnocení nejlepších pracovníků Územního odboru Vsetín v kategoriích: Občanský zaměstnanec roku, Policista roku, Náčelník roku a Tým roku. 

Občanský zaměstnanec roku

Do kategorie Občanský zaměstnanec roku byli nominováni: paní Jana Zetochová – administrativní a spisová pracovnice na oddělení obecné kriminality, pan Radvan Válek, který pracuje na oddělení informačních a komunikačních technologií a paní Helena Mikulenková – asistentka vedoucího územního odboru Vsetín, která tuto kategorii vyhrála.Paní Mikulenková k policii nastoupila před 18 lety na agendu cestovních dokladů. Přes ekonomické oddělení se dostala v roce 2009 na pozici administrativní pracovnice na obvodním oddělení ve Vsetíně, kde působila až do konce listopadu roku 2013. Od tohoto roku zastává pozici asistentky vedoucího územního odboru. 

Policista roku

Do kategorie Policista roku byli nominováni: nprap. Michal Čablík z obvodního oddělení v Jablůnce, nprap. Bc. Tomáš Výskala z obvodního oddělení v Horní Lidči a por. Mgr. Lukáš Klíma, který pracuje na oddělení hospodářské kriminality. Nejlepším policistou se stal kolega Lukáš Klíma. U policie slouží od roku 2004, kdy nastoupil na obvodní oddělení do Karolinky. Po třech letech přechází na oddělení hospodářské kriminality ve Vsetíně, kde pracuje dodnes. Jelikož se jedná o jednoho z nejzkušenějších policistů na tomto oddělení, řeší nejzávažnější hospodářskou trestnou činnost.  

Náčelník roku

Do kategorie Náčelník roku byli nominováni: vedoucí obvodního oddělení v Karolince npor. Bc. Václav Bartošek, vedoucí oddělení hospodářské kriminality npor. Bc. Milan Růžička a zástupce vedoucího dopravního inspektorátu npor. Ing. Dušan Orság. Prvenství v kategorii Náčelník roku 2014 získal npor. Bc. Milan Růžička, který je u policie od roku 1986. V roce 2003 přišel na Vsetínsko z dopravního inspektorátu Uherské Hradiště a nastoupil na Oddělení obecné kriminality jako vyšetřovatel. V roce 2003 se stal na tomto oddělení zástupcem vedoucího a o tři roky později byl ustanoven na pozici vedoucího oddělení hospodářské kriminality a tím je dodnes. 

Tým roku

Do kategorie Tým roku byly nominovány tyto týmy: obvodní oddělení Vsetín, obvodní oddělení Karolinka a oddělení kriminalistických techniků. V této kategorii vyhráli policisté z obvodního oddělení v Karolince, kteří dosahovali pod vedením npor. Bc. Václava Bartoška v průběhu loňského roku velmi dobrých pracovních výsledků.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’24270′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚1023‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚24270‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x