Press cup, díl dvacátý. Jubileum s fotbalovým míčem

Neskutečný běh času. Když si v roce 1996 pár lidí ve zlínském Syndikátu novinářů řeklo, že by nebylo špatné vyzkoušet um novinářů s fotbalovým míčem, nemohl nikdo ani v růžových snech tušit, že se dočkají 20. ročníku.

Časy se sice mění, z osmi novinářských týmů zůstal jediný, zato se časem vykrystalizovaly velice silné týmy a původní čutaná se změnila ve velmi prestižní turnaj, na němž  se kvalita snoubí s dramatickým průběhem, pořád ale zůstává velmi přátelská atmosféra.

Ve zlínské sportovní hale Euronics se v sobotu od rána hraje jubilejní ročník, mezi osmi týmy krajští policisté, hasiči, borci zlínské radnice i kraje, Syndikátu novinářů, partnera z nejctěnějších a nejvěrnějších Pragokoncertu, stejně tak Pivovaru Černá Hora a v neposlední řadě Městského divadla.

Elitní společnost nejenom na hřišti, doprovodný občerstvovací moravsky vonící program všeumělů manželů Lidincových a pánů Kratochvíla a Vlčka na ochozu. Stejně oblíbeném místě, jako je vlastní hrací plocha. Michal Kratochvíl, kvalitní kuchař i žurnalista, vyhlášený fotbalista i gourmet, letos slibuje znovu fantastické chuťové zážitky při dlouhotrvající vytrvalé tvorbě úžasné domácí masové paštiky na francouzský způsob.

Přízeň nejstaršímu turnaji svého druhu v regionu znovu projevili hejtman kraje MVDr. Mišák i primátor Zlína MUDr. Adámek. První převzal tradičně i záštitu, nejlepší hráči pak obdrží jejich ceny, které oba pánové každoročně osobně věnují. Další pak dodá Syndikát novinářů Zlínského kraje coby pořadatel.

Výkop prvního duelu v sobotu v osm, diváci srdečně zvání. Celkově se odehraje ne méně než 28 zápasů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x