Jubilejní Press cup vyhráli fotbalisté z Černé Hory

Velká porce osmadvaceti zápasů, drama až do samého závěru, malá kaňka v podobě jednoho vážnějšího zranění. Jinak jako vždy velmi přátelská atmosféra. Taková je stručná charakteristika 20. ročníku Press cupu, nejstaršího regionálního turnaje fotbalistů v hale. Prvenství si odvezli na Blanensko hráči Pivovaru Černá Hora.

Ti procházeli turnajem naprosto suverenně, až před závěrem je zkosil tým zlínského Magistrátu a ten si společně s celkem Zlínského kraje mohl až do posledního kola dělat čáku na celkové vítězství.

Už už se zdálo, že se budou radovat fotbalisti ze zlínského mrakodrapu, jenže fatální zaváhání zadních řad týmu Městského divadla nakonec posadilo přeci jen do sedla „Černohorce“. Ti zvítězili ve svém závěrečném vystoupení 3:2 a měli tak největší radost. Druhý skončil Zlínský kraj, třetí Magistrát města Zlína.

Totální propadák se tentokrát nevyhnul týmu Syndikátu novinářů coby pořadatele. Ten vstřelil jediný gól, za remízu získal jediný bod, ale byl největším smolařem turnaje. Prakticky vždy dostal rozhodující jediný gól v poslední minutě.

Také jubilejní dvacátý ročník zaštítil hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák, ceny předala krajská předsedkyně Syndikátu novinářů Jana Bubeníková a také ředitel Městského divadla Zlín Petr Michálek. V tomto případě to byla coby úplná novinka cena pro nejlepšího fotbalového „herce.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x