Otrokovice vyznamenaly nejlepší sportovce

OTROKOVICE – Otrokovice ocenily v Otrokovické Besedě nejlepší sportovce města. Akci s názvem O sportovní slávě si nenechalo ujít 300 sportovců a jejich fanoušků, řekla serveru Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Akce, která je poděkováním sportovcům za jejich činnost a výsledky, se uskutečnila v pátek. Program večera zahrnoval šest kategorií. Nejúspěšnějším sportovcem města se stali hned dva muži, a to veslaři junioři Jan Solař a Martin Svízela. Nejúspěšnějším sportovcem dětí a mládeže se stal tenista Jaroslav Šmédek ze stejného klubu.

První příčka mezi kolektivy patřila Florbalovému klubu Panthers Otrokovice. „V kategorii nejúspěšnější trenér získalo ocenění hned šest nominovaných. Mezi ně patří Zuzana Atarsia, Štefan Boršický, Kateřina Chaloupková, Daniel Folta, Markéta Solařová a Stanislav Nebojsa,“ vyjmenovala Stehlíková.

Sportovcem veteránem se stala Zdeňka Plesarová, která získala řadu ocenění na poli atletiky a dosud je aktivní sportovkyní. „Ceny si nesmírně vážím stejně jako dosažených výsledků v loňském roce. Ze všeho nejvíc mě však potěšilo narození vnučky,“ uvedla několikanásobná babička Plesarová.

Cenu za celoživotní práci a dlouholetý přínos pro otrokovický sport si odnesli Roman Nemeček a Josef Vaňhara. Speciální poděkování od starosty Jaroslava Budka si vysloužil nejstarší aktivní sportovec města František Tomášek, který oslaví 90 let.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x