V Zoo Zlín budou pokračovat mimořádné prohlídky zámku Lešná

ZLÍN - I na letošní rok připravilo Oddělení cestovního ruchu Magistrátu města Zlína mimořádné prohlídky zámku Lešná. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Spolu se Zoo Zlín tak Oddělení cestovního ruchu vyšlo vstříc zájemcům o regionální památky a historii, kteří nezávislé prohlídky uvítali.

„Možnost navštívit zámek Lešná samostatně bez návštěvy zoologické zahrady se setkala s velkým ohlasem. Vzhledem k omezené kapacitě jedné skupiny 30 osob jsme však nemohli vyhovět všem zájemcům. Dohodli jsme se proto s vedením Zoo Zlín, že budeme v pořádání mimořádných prohlídek pokračovat i v letošním roce,“ uvedla vedoucí informačního střediska na radnici Pavla Julinová.

Zájemci mají opět na výběr jarní i podzimní termíny. V období od 16. do 26. března potrvá zápis na jarní prohlídky, které se konají 13., 20. a 27. dubna a 4., 11., 18. a 25. května.

Od 17. do 31. srpna se rezervují podzimní termíny, které jsou vypsány na 7., 14. a 21. září.

Cena vstupného na zámek je 50 korun. Prohlídky zámku začínají vždy v 15 hodin a trvají zhruba 1,5 hodiny. Poté pokračuje dobrovolná prohlídka kaple a štípského kostela, na kterou je vstupné dobrovolné.

Rezervace je možná na tel. 577 630 271 nebo e-mailem: pavlajulinova@zlin.eu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x