Lidé se v Otrokovicích dozví vše o strategii základního vzdělávání ve městě

OTROKOVICE - V Otrokovické Besedě se ve středu 4. března uskuteční v pořadí druhé veřejné setkání ke strategii rozvoje základního vzdělávání na Otrokovicku. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Romana Stehlíková.

Veřejné setkání začne v 16 hodin. „Seznámíme veřejnost s aktuálním stavem tvorby strategie, s hlavními cíli, kterých chceme v oblasti školství dosahovat,“ uvedl manažer projektu Josef Zdražil.

Do projektu podpořeného Evropským sociálním fondem v rámci Operačního programu vzdělání pro konkurenceschopnost řízeného Odborem školství a kultury města Otrokovice se zapojilo všech deset základních škol v regionu. „Vytyčili jsme si nesnadný úkol, protože chceme nahlédnout pod pokličku základního vzdělávání na pedagogický proces, a zároveň si chceme zachovat nadhled při zpracovávání Návrhu strategického dokumentu rozvoje základního vzdělávání,“ vysvětlila vedoucí odboru Barbora Šopíková.

Setkání se může zúčastnit každý, kdo se zajímá o problematiku základního školství. Na veřejném setkání bude dána možnost sdělit podněty a připomínky. „Všechny připomínky ze strany veřejnosti v krátké době vypořádáme a zveřejníme na webových stránkách projektu,“ doplnil Zdražil.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x