Doma rozdali, zvenku přivezli. Jihlava – Slovácko 0:1

Zkraje jara Slovácko obdařilo "Peltaboys" z Jablonce třemi body a vyzvalo je k honbě za titulem. A tak byla nutná kompenzace. Odnesla to Jihlava, na jejím hřišti Habancův výběr vyhrál 1:0. Mohl daleko více.

Rozhodující gól padl hodně brzy, ve 12. minutě se Kalouda dostal k dorážce Kerbrovy střely a byl dokonale přesný, jak jednoduché.

Po celý zápas byli hosté výrazně lepším týmem, na jihlavském trávníku se dařilo středopolaři Trávníkovi, který už zúročuje nesporný talent.

V první půli pálil Došek kousek vedle, velkovýrobna tutovek přišla ve druhém poločase. To, co spálili Kalouda a pak hlavně Diviš, to se vidí málokdy a trenérovi Habancovi mohly začít naskakovat první šediny.

V domácí brance tu a tam čaroval nejstarší hráč ligy celé její historie Jaromír Blažek, dokonale si poradil třeba s Doškovou bombou.

Kdyby v závěru zapadla za Heču Kukolova hlavička, která se líbala s břevnem, museli by pánové z Uherského Hradiště zápas proklínat. Takhle i přes řadu střeleckých velehříchů svého kouče na srdečním svalu jen poškádlili.

Jihlava – Slovácko 0:1.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x