Zlínská zoo nabídne dětem z dětských domovů vstup za korunu

ZLÍN - Zlínská zoo pokračuje v projektu Do zoo za kačku!, v rámci kterého nabídne vždy určité skupině lidí vstup do zahrady za symbolickou jednu korunu. První březnový týden budou moci mimořádnou nabídku využít děti z dětských domovů, serveru Zlin.cz to za zoo uvedla Romana Bujáčková.

Děti do 15 let z dětských domovů budou moci do Zoo Zlín zavítat za jednu korunu kdykoliv v týdnu od 2. do 6. března. Jedinou podmínkou je předem nahlásit návštěvu na telefonu 577 914 180, kl. 130 nebo na email bujackova@zoozlin.eu, a při samotné návštěvě pak předložit v pokladně zoo písemné potvrzení o počtu dětí z daného dětského domova. Pedagogický doprovod (vždy jeden pedagog na skupinu 10 dětí) má zajištěn volný vstup.

Vůbec první týden v rámci akce Do zoo za kačku! byl na počátku února věnovaný maminkám na mateřské a rodičovské dovolené. Nabídky využilo celkem 284 maminek.

Další týden vstupu za výhodnou jednu korunu uspořádá zoo až na podzim, konkrétně od 5. do 9. října a na své si opět přijdou děti z dětských domovů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x