Petr Čajánek: zápasy s Kometou budou mít skvělou atmosféru

Tradiční tisková konference odstartovala poslední dobou velmi oblíbený závěr hokejové sezóny ve Zlíně. Jen si to připomeňme. 2013 stříbro po neskutečném boji s Plzní, 2014 zlato po souboji s Kometou Brno ve finále.

„Na utkání s Kometou se samozřejmě těšíme, ty zápasy měly a budou mít skvělou atmosféru. Je tady větší rivalita než s kýmkoliv jiným. Loni jsme spolu byli ve finále, týmy se moc nezměnily, myslím, že to bude zase moc zajímavé,“ naznačuje kapitán Petr Čajánek.

Ve zlínském týmu se během sezóny vystřídali hned čtyři brankáři, kromě kmenové zlínské trojky Kašík, Štůrala, Horčička i vsetínský host Hromada.

„Jsme moc rádi, že máme tři vyrovnané golmany, pro trenéry je snazší, že nemáme jasnou jedničku a můžeme je v pohodě střídat,“ řekl trenér Vlach.

Šéf klubu Patrik Kamas: „Musím poděkovat hráčům, trenérům i partnerům, že jsme v těžkých dobách drželi pospolu, vždyť za první čtvrtinu jsme měli na kontě hubených devět bodů.“

Vstupenky na čtvrtfinálové duely se začnou prodávat ve čtvrtek 12. března, každý fanoušek si bude moci zakoupit maximálně dva kusy na každý zápas. První se hraje v neděli od 15.30, druhý v pondělí od 18.20,“ dodal k věcem příštím mluvčí klubu Roman Ordelt.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x