Valašské Meziříčí nabídne seminář pro dospělé, jak zvládat agresi dětí

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – V čítárně knihovny ve Valašském Meziříčí se v dubnu uskuteční seminář, který má za úkol naučit dospělé, jak zvládat agresi dětí. Workshop je zaměřený na rodiče a učitele, kteří se mohou se zájmem o účast hlásit do konce března, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí valašskomeziříčské radnice Renata Votrubová.

Akce je na programu 28 dubna od 16:00 do 21:00. „Aby se dítě naučilo se svou agresí zacházet, musí mít možnost ji zažívat, poznávat a kultivovat,“ uvedla Votrubová.

Zážitkový seminář je zaměřený na práci s agresí především u chlapců. „Zejména na rozbor reálných konkrétních situací, které běžně zažíváme, a trénink, jak se v nich zachovat,“ sdělila mluvčí.

Cílem je porozumět agresi, jejím mechanismům a vlastnímu prožívání emocí, aby se rodiče i učitelé naučili s agresí a agresivními projevy účinněji pracovat. Poplatek za akci činí 490 korun. Registrace je možná do 31. března.

Lektorem bude Václav Šneberger, který má více než dvacetiletou praxi ve vzdělávaní dospělých. Kromě toho má čtyřletý výcvik v psychoterapii a dvouletý výcvik v organizačním poradenství a koučování.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x