Vedení Rožnova debatovalo s firmami o vzájemné spolupráci

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Vzájemná spolupráce byla hlavním tématem setkání vedení radnice Rožnova pod Radhoštěm na Vsetínsku a skoro tří desítek zástupců středních a velkých firem působících ve městě. Serveru Zlin.cz o tom řekl mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

S podnikateli jednal starosta Radim Holiš i oba místostarostové a další členové rady. „Byla to první informativní schůzka, na které jsme především poděkovali zástupcům firem za finanční podporu, kterou poskytují nestátním neziskovým organizacím. Město chce zviditelnit tuto jejich činnost, protože je plně dobrovolná a my si jí velmi vážíme,“ uvedl Holiš.

Dalším tématem bylo nastavení informačních toků mezi radnicí a podnikateli. „Vzhledem k tomu, že jsme se sešli na první neformální pracovní snídani, nečekali jsme žádné zásadní závěry. Nicméně jsme si vyslechli řadu poznatků ze strany podnikatelů směrem k městu a dotkli jsme se některých konkrétních věcí. Příkladem je plánovaný veletrh neziskových organizací, v rámci kterého by podnikatelé měli možnost poznat rozsah služeb poskytovaných nestátními neziskovými organizacemi,“ řekla místostarostka Kristýna Kosová.

Město se chce s podnikateli potkávat pravidelně. „Zatím předpokládáme dvě setkání ročně s tím, že kromě středních a velkých podniků bychom příští setkání udělali se zástupci společností, kteří pracují a poskytují služby v oblasti cestovního ruchu,“ dodal Holiš.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x