A začínáme znovu: Zlín – Kometa 5:3, série 2:2

Každý zápas play off je jiný, každý má svůj nesmazatelný otisk. Ten čtvrtý v sérii čtvrtfinále mezi PSG Zlín a Kometou Brno byl napřed téměř pohodičkou pro domácí, aby se pak ještě museli po čertech vynasnažit na výhru 5:3. Zaslouženou, nutno dodat. A srovnávající sérii na 2:2.

V první části Ondráček, ve druhé pak exbrněnský Svoboda udali tón. Když pak po lahůdkovém vybídnutí Lešky zvýšil ve 33. Kubiš  a za chvíli do prázdné klece dopíchl puk Vlach, byli Brněnští zdánlivě na ručník a domácí mohli pošetřit síly do dalších bojů.

Ouha, tak to ani náhodou. Mrázek rychle snížil a na samém konci druhé periody našel Ton pěkně Němce a v řadách domácích fandů se zase usídlil červíček pochybností.

Toho ovšem zatlačil svým druhým gólem v utkání Ondráček, když běžela 43. minuta. Brňané ale zase nepadli, Káňa krásně našel mezeru v Kašíkově postoji. Hosté pak bleskově dali další gól, ale protože rozhodčí zahlásili pohyb hráče Komety v brankovišti, skončilo utkání nabité emocemi, vyloučeními i parádním nasazením tak, jak si přál stadion, tedy 5:3 pro domácí.

Ve čtvrtek to bude v Brně pěkná mela, hraje se o mečbol.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x