Bod je málo. Slovácko remizovalo v předehrávce s Teplicemi 2:2

Makali, dřeli, kombinovali, vytvářeli si šance a přece šli z hřiště málem bez bodu. Slovácko to poslední dobou nemá lehké. V předehrávce 23. kola Synot ligy proti Teplicím alespoň při remíze 2:2 dvakrát skórovalo, jenže už šestkrát nedokázalo na svém hřišti vyhrát.

V první půli se jeho hráči mohli parkrát chytat za hlavu a tepličtí fotbalisté zase velebit svého brankáře Grigara. Byl výborný. Třeba ostrou pumelici Šimka z velkého vápna zlikvidoval opravdu úžasně. Ani hosté nespali, hlavička Vůcha už už mířila za čáru, Heča se vytáhl.

Ve 35. minutě se měnilo skóre, laxní obránci Slovácka si tak dlouho nevšímali Hory, až napřáhl levačkou a parádně překonal domácího brankáře.

Vyrovnání zařídil po hodině hry Valenta. Ten už dlouho neskóroval, a tak si puazu vynahradil opravdu nádherným gólem z trestného kopu.

Domácí tlačili, ale hosté šli znovu na koně. Bílou obranou protančil šikovný Vůch a Trávník ho zfauloval tak očividně, že v hledišti proti penaltě nikdo ani nepípl. Krob – 1:2.

Vůle ale domácím nechyběla, v 86. minutě přišel faul na Valentu, červená pro Takácse a proměněná penalta Kaloudy.

Týž hráč pak mohl dokonce přihrát všechny body, ale Grigar korunoval svůj skvělý výkon. Slovácko má 25 bodů a je sedmé, to je ovšem mírný optický klam, tak dobře v téhle fázi soutěže nehraje.

V sobotu hostí v důležitém utkání  zatím ještě více tápající České Budějovice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x