Hokejové čtvrtfinále graduje. Ve čtvrtek se hraje v Brně, ve Zlíně se jde pro lístky

Ještě nejméně dvě, dost dobře možná i tři bitvy na moravském poli čekají ve čtvrtfinále play off hokejové extraligy na rivaly ze Zlína a Brna.

Nejdříve je na dohled brněnský zápas, hraje se ve čtvrtek v 17.20. Ze zlínského tábora zní odhodlání. „Musíme zabrat, kdo vyhraje, bude mít velkou výhodu,“ tvrdí jeden z nejzkušenějších Zlíňanů Petr Leška.

Zlín už dává do předprodeje vstupenky na šestý zápas, jeho čas nastane v sobotu v 16.20. „Prodej se uskuteční ve čtvrtek od 13 do 17 hodin, každý koupí maximálně dvě vstupenky,“ instruuje mluvčí klubu Roman Ordelt.

Jasný důvod, proč by měli zlínští hokejisté v těžkém boji svého soka přehrát, má zlínský rodák, bývalý pátý hráč světa, tenista Jiří Novák. Ten má v týmu celou řadu dobrých kamarádů a hrdě se hlásí k fandům mistrovského klubu.

„Jsme Valaši a ti se jen tak nedají, postoupíme. Přeju si to o to víc, že mi v neděli bude rovných 40 a od kluků by to byl skvělý dárek,“ vyzývá vrstevníky Lešku, Čajánka, Marušáka i mladší spoluhráče k dalšímu vzepětí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x