Slovácko: Pohárová remíza. Postup v oblacích

2:2...hmmm, tohle není pro pohárovou odvetu zrovna supervýsledek. Slovácko remízovalo v dočasném azylu na kunovické Bělince s Mladou Boleslaví a cesta do semifinále poháru (a možná do pohárové Evropy) lehká nebude. Za čtrnáct dnů se hraje na hřišti soupeře, ztraceno ale není nic.

V utkání padaly hodně zajímavé góly.

Běžela teprve osmá minuta, Hlůpik se dostal za obranu hostů, ti reklamovali ofsajd, nemávalo se, bylo to na hraně. A stejně tak hraniční byla i přihrávka mladého záložníka do jasné tutovky Divišovi, ten už minout nemohl.

Hosté pak měli velké štěstí, Kerbr si už už v tutovce připravoval střelu, když padl po souboji s váhajícím mladoboleslavským Preisslerem. Penalta se zdála jasná, nepískalo se…

Ve 35. minutě skórovali hosté, Rada neuhlídal Wagnera a ten úplně pohodlně hlavou znehybněl Daňka v brance Slovácka.

Ve druhém poločase udeřili znovu Středočeši. Skalák si zajímavě navedl míč a prostřelil možná s lehkou tečí beků domácího brankáře podruhé.

I poslední gól byl pozoruhodný. Hosté zaspali při standardce pět minut před koncem. Pokud míč z kopačky Valenty lízl nový účes domácího Diviše, pak šel míč na nohu Košůta z ofsajdu, pokud ne – a toho názoru byli i rozhodčí – byl vyrovnávací gól regulérní.

Podivuhodné odpoledne skončilo smírem.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x