Během pouti v Loukách pojede trolejbus po náhradní trase

ZLÍN - Také letos se ve zlínské městské části Louky uskuteční tradiční pouť. Letos to bude v neděli 12. dubna a centrum Louk bude kvůli akci uzavřeno pro veškerou dopravu, serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí Dopravní společnosti Zlín - Otrokovice Vojtěch Cekota.

Trolejbusová linka číslo 3 bude v Loukách vedena po náhradní trase.

Místní komunikace v Loukách bude uzavřena v neděli 12. dubna v době od sedmi ráno do 20 hodin. „Trolejbusová linka 3 bude proto v tomto čase o něco zkrácena. Nebude zajíždět na svou trvalou točnu, ale trolejbusy (poháněné dieselagregátem) odbočí do ulice Záhumení V a otáčet se budou na jejím konci. Trolejbus zastaví v obou směrech na začátku ulice Záhumení V a potom na jejím konci v místě otáčení,“ uvedl ředitel Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Josef Kocháň.

Na náhradní trase budou umístěny přenosné označníky zastávek MHD s odjezdovými časy. Po dobu úplné uzavírky komunikace nebudou obslouženy zastávky Louky-hřiště, Louky-střed a Louky-točna. Toto opatření se dotkne čtyř spojů MHD. Na zbývající části své trasy směrem na Lesní čtvrť budou trolejbusy linky 3 jezdit i v této době podle svých standardních jízdních řádů platných pro soboty a neděle.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x