Opravy zlínské třídy 2. května ovlivní MHD, trolejbusy mohou mít zpoždění

ZLÍN - Stavební práce na obnově vozovky třídy 2. května ve Zlíně na Zálešné mohou způsobit v týdnu od 13. do 19. dubna menší zpoždění na trolejbusových linkách 2, 8 a 9. Dočasně mohou být o několik desítek metrů posunuty i zastávky MHD, server Zlin.cz o tom informoval mluvčí Dopravní společnosti Zlín - Otrokovice Vojtěch Cekota.

Oprava městské ulice začala už v minulém roce. Nyní budou silničáři z firmy PORR dokončovat opravu dvouřádku z dlažebních kostek na obou okrajích komunikace a upravovat nájezdy u křižovatek na Zálešné. Na komunikaci budou zřízena posuvná pracovní místa a bude se zde pohybovat stavební mechanizace.

„V případě silnějšího provozu zde může v důsledku stavebních prací silničářů docházet ke zdržení spojů MHD. Náš dispečink bude situaci monitorovat a bude spolupracovat se zhotovitelem, aby dopady na pravidelnost provozu MHD byly co nejmenší,“ sdělil hlavní dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Josef Polách. Na nezbytně nutnou dobu mohou být o několik desítek metrů posunuty s použitím přenosných označníků i zastávky MHD.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x