Významný lektor rodičovské komunikace bude mít ve Zlínském kraji několik besed

ZLÍNSKÝ KRAJ - Hned na pěti místech Zlínského kraje se bude moci široká veřejnost potkat s významným lektorem rodičovské komunikace Zdeňkem Oklešťkem. Ve dnech 21. až 23. dubna se postupně představí ve Valašských Kloboukách, Valašském Meziříčí, Luhačovicích, Zlíně a Slavičíně, serveru Zlin.cz to oznámila Kristýna Kohoutová.

Série přednášek nese název Kde se tvoří (a boří) sebevědomí dětí. Už z názvu vyplývá, že hlavním tématem bude vztah mezi dětmi a dospělými, kteří přímo ovlivňují, jak se budou jejich ratolesti cítit v dospělosti, jak budou přemýšlet o sobě, o svém místě ve společnosti, o světě kolem sebe.

Besedu povede Zdeněk Okleštěk, který se lidskou komunikací a vztahy zabývá od konce 90. let. Později se začal zabývat lektorskou činností. „Jsem proto velice rád, že vše co jsem nastudoval, poznal a prožil, mohu již čtvrtým rokem nabízet a předávat dalším rodičům, učitelům a vychovatelům, kteří chtějí rozumět dětem i sobě a mít z výchovy radost,“ řekl Okleštěk.

Akce se uskuteční v pěti městech. Nejprve 21. dubna vystoupí Okleštěk od 17 hodin v Městské knihovně ve Valašských Kloboukách, 22. dubna má od devíti hodin naplánovánu besedu ve valašskomeziříčském klubu Vrtule a od 17 hodin pak v Městské knihovně v Luhačovicích. O den později vystoupí v devět hodin v Centru pro rodinu ve Zlíně a konečně v 18 hodin v Městské knihovně ve Slavičíně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x